Nybörjarkurser på I AM YOGA Luleå

M O V E M E N T   O F   T H E  M O M E N T

Nu har vi färdigställt en del av trycksakerna som vi tänker använda oss av för att marknadsföra studion. Här är en av dom, den som annonserar nybörjarkurserna på I AM YOGA i Luleå. Den första kursen börjar redan 3:e september och trots total brist på annonsering så verkar folk hitta ändå. Det har redan droppat in anmälningar. Fantastiskt.

Jag har lagt ut en länk till en pdf-fil under bilden och om ni vet ett bra ställe för en flyer så kan du gärna skriva ut den och sätta upp. Boka gör du enklast genom att fylla i formuläret under Schema/Boka eller ringa 070-308 73 38

I AM YOGA LULEÅ Nybörjarkurs

I AM YOGA LULEÅ Nybörjarkurs PDF

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.