Magnus Appelberg’s ’Yoga Anatomi’ på I AM YOGA

Nu är det ungefär en månad kvar till vi kör första helgintensiven på I AM YOGA. Gästlärare är givetvis Magnus Appelberg. Ni som deltagit i Magnus workshop’s tidigare vet att han ’alltid levererar!’ Jag rekommenderar varmt Magnus som lärare då han inte bara har en väldig kunskap om yogans anatomi utan även lämnar varje elev med en känsla av glädje och energi. Nybörjare eller van yogautövare, om du vill få en riktig energikick när hösten börjar sitt intåg tycker jag att den här kursen är ett ypperligt tillfälle.

Kursens tema i höst är just ’Yoga Anatomi’ och känner du att du kanske vill ha en större förståelse för yogans positioner eller om du har en skada som du tycker håller dig tillbaka, är det precis det vi ska fokusera på på eftermiddagsklasserna. Och sen är det ju allt det andra…..

Den här helgkursen passar både dig som är nybörjare och dig som utövar yoga regelbundet. Eftermiddagsklasserna är gemensamma medan morgnarna är vikta för dig som är van, kan litegrann, eller i alla fall har ett hum om hur Ashtangayogans sekvens ser ut. Förmiddagarna är nybörjarintroduktion!

Vi kommer bjuda på frukost, tilltugg och förfriskningar och lägger stor vikt vid att skapa gemenskap och en trevlig, generös och tillgänglig stämning. Alla är välkomna! Magnus klasser brukar bjuda på mycket humor och intressanta diskussioner medan dagliga ledda meditationer ger fokus och närvaro.

Jag hoppas på att se er på I AM YOGA i Luleå 13-15:e september!

Schema:

Fredag 13/9-

16:30-17:00- Mingel/Lättare förfriskningar. 17:00-19:15- Gemensam klass ”Styrka och balans” samt 15 minuters avslutande ledd meditation.

Lördag 14/9-

07:30-10:00- Morgonmysore (individuella starttider). 10:15-12:15- Nybörjarintroduktion del 1. 13:00-15:15- Gemensam klass ”Bakåtböjningarnas teknik” samt 15 minuters avslutande ledd meditation. 15:15-16:15- Mingel och förfriskningar.

Söndag 15/9-

07:30-10:00- Morgonmysore (individuella starttider). 10:15-11:00 Brunchmingel. 11:00-13:00 Nybörjarintroduktion del 2. 13:00-15:30 Gemensam klass ”Att återhämta sig från skador” Inleds med ledd meditation. 15:30-16:00 Mingel och förfriskningar

Pris: 950:- för hela helgen eller 250:-/klass

Tittibasana

Här kan du ladda ner schemat som PDF-fil

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.