Nystart I AM YOGA Luleå

 

Skylten är i allafall uppe på fasaden utanför I AM YOGA och förhoppningsvis kommer skyltningen på alla fönster bli klar till veckan.  Lagom till höstterminens start börjar allting falla på plats och visst är det så att hösten känns som en nystart för många av oss. Ambitionerna kan vara höga men i bland tar det bara några futtiga veckor innan man är inne i ekorrhjulet igen och söker sig tillbaka till det gamla vana, trygga. Att våga kasta sig ut i något okänt och osäkert känns plötsligt inte lika lockande. Det är just därför det är så bra med yoga! Det får oss att kliva ur våra gamla hjulspår och våga öppna oss för det nya. Visst känns det ofta som en förlust av kontroll men samtidigt, hur mycket kontroll har vi egentligen när man börjar tänka efter? Inte mycket!  Att göra något som skrämmer och oroar kan väl vara en bra övning? Let go! 🙂

Magnus Appelberg’s ’Yoga Anatomi-kurs’ Närman sig så anmäl er nu! Det är redan flera som hoppat på vilket är jättekul. Det går bra att anmäla via mail eller kontaktformuläret här

Här kommer några bilder från studion.

I AM YOGA LULEÅ

I AM YOGA LULEÅ

I AM YOGA LULEÅ

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.