I AM YOGA LULEÅ i Tidningen

Jag kan helt ärligt säga att det inte är någon favoritaktivitet att göra asana inför en tidningsfotograf men det var  ändå helt ok  med tanke på omständigheterna. Duktiga, proffsiga och ändå trevliga. Jag hoppas att artikeln kan motivera någon som trodde att yoga inte  ’är för mig’  Det finns många förutfattade meningar och klicheér om yoga men i grund och botten handlar det bara om att lära känna- och förstå sig själv och det kan alla och vill dom flesta träna på. Träningen är vägen, målet är att förstå vad vi redan är.

Och det är aldrig fel att utmana sig lite. Jag menar varför i all världen skulle jag annars placera mig i kapotasana (den kanske största utmaningen i mitt ’yogaliv’) mitt i lördagsbilagan i Norrbottens största lokaltidningar!?!

 😉 Enjoy!

NSD Norbottenskuriren luleå yoga I AM YOGA

NSD3

NSD

I NSD: http://www.nsd.se/NYHETER/ARTIKEL.aspx?ArticleID=7807021

I Norrbottenskuriren: http://www.kuriren.nu/nyheter/?articleid=6917457

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.