Nybörjarkurser på I AM YOGA

Jag är så glad över att första nybörjarkursen blev full. Ni vet, från första början hade jag tänkt göra själva studiodelen lite mindre. Jag tänkte att ’det räcker nog’ Tur jag har kloka yogisar i min närhet som rådde annorlunda! 🙂 Jag hoppas innerligt att ni som inte kom med den här vändan håller fast i er intention. Nästa omgång börjar ju snart . Vem vet, nästa termin kanske vi kör två parallella nybörjarkurser?

Och ni som kom i dag, tack för att ni gav mig förtroendet!!

Vi har satt upp lite mer belysning inne i själva studion och jag tycker så mycket om dom här armaturerna. Gjorda av rör och dom matchar stången med draperier så fint. Jag hade ingen aning om att det var ett sånt tungt jobb att vara rörmokare men att kapa och gänga rör kräver en hel del styrka!

Fint blev det i allafall….

photo (10)

photo (11)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.