Yoga mitt i Luleå

Det känns riktigt bra att ni som vill komma till I AM YOGA ska kunna göra eran yoga i lugn och ro utan att behöva oroa er för att någon inte ska kunna hålla fingrarna i styr. Det har ju både  sina för- och nackdelar att ligga ganska precis mitt i centrala Luleå och på stans största huvudled. Det är en väldig trafik utanför vår lilla stillsamma studio!

Så att hitta ett sånt här gammalt skåp kändes toppen. Att alla nycklarna fanns kvar kan väl inte betecknas som någonting mindre än ett mirakel. Det tog däremot ett tag att hitta rätt skåp till rätt nyckel. Jag tror att jag kan ha maxat kombinationsmöjligheterna!

Nu har jag i allafall  målat det första varvet svart och olyckligtvis luktar det målarfärg  studion. Hoppas det hinner vädra ut till i morgonkväll.

 I AM YOGA

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.