Nytt från Manduka på I AM YOGA LULEÅ

Toppen att mattorna hann komma lagom till helgens workshop med Magnus Appelberg. Nu kan ni som beställt nya mattor inviga dom redan på fredag. Det finns fler mattor om någon känner för en ny matta med inspirerande höstfärger.

’Thrive’, en underbar buteljgrön och ’Indulge’, en djupt lila. Båda så vackra att jag trillade dit och beställde hem dom även om jag i vanliga fall håller mig till grått. Men givetvis följde några exemplar av den klassiska ’Thunder’ med till Studion i Luleå och dessutom en Limited Edition vid namn ’Merge’ Grå ovanpå och mjukt grå/blå under. Riktigt fin.

Fler Foamrollers blev det också. Dom var ju rysligt eftertraktade och jag kan förstå det. Hur klarade vi oss utan…!? 🙂

På rest till oktober hamnade en uppsättning med  bolster som vi ska mysa med på gravidyogan så småningom. Vi får ge oss till tåls och klara oss med rullade filtar fram till dess.JW_0177

JW_0179

jw

PL71-Merge-Resize

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.