Fullbokade kurser…..

Efter en lång natts sömn kan jag äntligen ge mig själv tid att njuta av helgen som var! Det var en intensiv helg som inte gav så mycket utrymme för eftertanke. Tänk att man är så beroende av sina reflektioner att det är något utmattande att bara vara närvarande i stunden. Nu var det ju förstås många intryck och en hel del att tänka på hela tiden så jag har förståelse för att vi var lite trötta på kvällarna. Som Magnus uttryckte det; ’Helena bara satt i ett hörn som ett litet skräp….jag trodde vi skulle vara tvungna att dammsuga upp henne.’ 🙂

Men vilken fin helg det var! Fullt hus! Och så många härliga själar. Vi har en massa bilder och filmklipp som vi ska lägga ut så snart vi hinner så alla kan se hur härlig en helg med Magnus på I AM YOGA kan vara!

Jag är mer än tacksam för att ni ville delta. I vanlig ordning trodde jag ju att det kanske inte skulle bli av. Jag vet att jag oroade några i onödan med mina negativa förväntningar. Men därför är jag ju desto mer tacksam nu när det inte bara blev av utan dessutom blev fullbokat. Tänk att det rymdes 33 mattor inne  i studion. Amazing!

Jag har fortfarande svårt att uttrycka tacksamhet över den fina gåva jag fick ta emot! Varje gång jag ska berätta om det så börjar jag grina. Mycket opraktiskt! Men än en gång…..oändligt tack till ALLA er som var delaktiga! Det var något av det finaste jag fått! Och nu planerar jag inramning och upphängning. Jag följer konstnärens råd och satsar på en i metall.

I AM YOGA Asana Painting Helena

 

Mer uppdateringar och bilder kommer alltså och eftersom vi sålde slut på ALLA mattor och foamrollers så lägger vi in en ny beställning hos Manduka i dagarna. Hör av er om ni vill lägga till något.

Här kommer en bild som jag egentligen tvekade om jag skulle posta. Ni vet, sånt här känns helt rimligt under ett mysorepass men när jag själv ser bilden så inser jag att andra kanske upplever detta som…märkligt. Magnus assisterar mig i Durvasana. Well, only in ashtanga.

Både jag och Magnus tackar så innerligt för en fantastisk helg. Snart igen!

Durvasana I AM YOGA LULEÅ

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.