I AM YOGA Luleå i Piteå Tidningen

Jag har lagt till ett litet bildgalleri med bilder från studion. Du hittar det under fliken ’OM’ Där hittar du bl.a de fina bilderna som NorrbottensKuriren och PiteåTidningen tog till sina reportage. Framförallt PT tog jättefina bilder där fokus låg på inredningen av studion! Det är lite intressant att ha en yogastudio som hamnar i inredningsreportage 🙂

Eftersom jag har haft sådan stor efterfrågan på platser på nybörjarkurserna och jag föredrar att jobba med mindre grupper där jag kan få en mer personlig kontakt och erbjuda en individuell undervisning så känner jag nu, ännu mer än tidigare, att det är viktigt att hjälpa de som snart avslutat den första kursomgången att våga ta sin resa vidare. Jag kommer ändra måndagens mysoreklass till en kombinerad ledd/mysore där jag leder genom en del av sekvensen. Jag har använt den här metoden tidigare och har sett att det har underlättat steget från nybörjarnivå till de mer individuellt inriktade klasserna.  För att ge mina mer vana- och regelbundna kunder samma möjlighet som tidigare så förlänger jag samtidigt klassen en aning. Jag hoppas det ska ge fler chansen att känna hur den här träningen verkligen blir ’din egen, personliga träning’

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.