Jullotteri på I AM YOGA Luleå

Vi kommer dra i gång december och advent med ett jullotteri!

Vi lottar ut en julkorg fylld med superfoods och en förhoppning om en nyttigare jul med mer växtbaserad föda. Alla julens korgar, fyllda med köttprodukter som till stor del kastas bort är lite sorgligt kan man man tycka, så vi har tagit fram en julkorg där innehållet är ekologiskt/raw/veganskt och supernyttigt i stället! Dessutom är det ett litet smakprov på sådant som vi erbjuder i studion.

Det som just nu känns mest intressant och nytt är det proteintillskottet som vi har tagit hem. Sunwarrior har länge varit ansedda som den främsta leverantören av växtbaserade proteintillskott på marknaden och med deras nya Warriorblend kan man nu få ett komplett växtbaserat protein som är fullvärdigt och innehåller alla essentiella aminosyror. Dessutom är det av rå kvalité och ekologiskt! Väl värd investering för de som tränar mycket och känner att kosten behöver en större proteinhalt men lika bra för alla som vill ha ett mer hälsosamt liv!

Ett prov på Warriorblend finns med i julkorgen, tillsammans med Maca, Chia, Chaga, Kakao, Guarana och lite mer som blir en överraskning! Ni kan titta närmare på korgen på skyltsöndag.

Vi kommer lotta ut korgen bland de som varit så rara att de recencerat I AM YOGA på Facebook. Alla som lagt en recension kommer delta i lotteriet som pågår fram till 22:a december. Känner du att du vill delta och har något positivt som du vill dela med dig av på vår facebook-sida går du helt enkelt in och ’Gillar’ I AM YOGA på Facebook om du inte redan gjort det. Sedan lägger du din recension med valfri kommentar. Vi lottar bland alla recencenter.

I AM YOGA LULEÅ Julkorg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.