Standingposes/Rawfood ’Mellandagsyoga’

Lördag & Söndag 28-29/12 avslutar vi året och första terminen på I AM YOGA.

Vi kommer ha två halvdagar med yoga och rawfood. Det passar alla nivåer och vi kommer lägga upp det så här:

Lördag-

09:30-12:00 Egen träning för alla som vill. Studion är varm, bemannad och tillgänglig för er som vill göra er yoga tillsammans med andra. Inga assisteringar.

12-14:00 Rawfoodlunch. Vi tillagar och äter en lätt rawfoodlunch tillsammans. Ett efterlängtat avbrott från den traditionella julmaten. Marianne styr upp och presenterar hälsosamma och tilltalande alternativ och hjälper oss att laga en lätt jullunch alá rawfood!

14-15:30 Standingposes Lab. En fördjupning av principerna i stående positioner. Vi fördjupar de stående positionerna och går igenom tekniken och tanken bakom dom. Asanas/positioner från Ashtangans serie men även en del andra variationer finns på schemat.

Söndag-

09:30-12:00 Egen träning för alla som vill. Studion är varm, bemannad och tillgänglig för er som vill göra er yoga tillsammans med andra. Inga assisteringar.

12-14:00 Rawfoodlunch. Vi tillagar och äter en lätt rawfoodlunch tillsammans. Ett efterlängtat avbrott från den traditionella julmaten.

14-15:30 Standingposes Lab, En fördjupning av principerna i stående positioner. Vi fördjupar de stående positionerna och går igenom tekniken och tanken bakom dom. Asanas/positioner från Ashtangans serie men även en del andra variationer finns på schemat.

Vi kommer naturligtvis inleda klasserna med meditation och avsluta med restorativa positioner och avslappning. I vanlig ordning….

Hela helgen 550:- En dag 350:-

Terminskort betalar 350:-

Anmäl här! Eller här!

virabhadrasana_by_jablab_by_jablab-d4mufnz

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.