Manduka på I AM YOGA Luleå

Nu har vi fått hem nya mattor från Manduka. Vi har tagit hem lite olika variationer den här gången. Manduka’s ’Pro-lite’ är ett perfekt alternativ när man vill ha en mindre och lättare matta och är förstås oöverträffad i kvalité och dämpning i sin viktklass men vill man ha en riktigt rejäl matta, som ligger stadigt på golvet och ger en fantastisk känsla så är det förstås Manduka’s ’Black Mat’ som gäller.

Manduka erbjuder hög kvalité på sina produkter och därför väljer vi på I AM YOGA att vara återförsäljare. Om man funderar på en yogamatta så kan vi rekommendera Manduka’s mattor. Klicka gärna på bilderna för att komma till Manduka’s hemsida för mer information.

’Black mat Pro’ finns nu i studion i olika färger:

manduka I AM YOGA Luleåmanduka I AM YOGA Luleå

 

Mandukas nya serie för mattväskor heter ’GO’ och vi har tagit hem en variant som heter ’GO Shift’
En klassisk mattväska med extrafack som kan bäras stående eller liggande.

manduka01

 

Dessutom har vi tagit hem några lite längre mattor. Något som det har visat sig finnas efterfrågan på. Pro-lite, 200cm bör räcka även till de längre yogisarna. Finns i färgerna ’Midnight’ och ’Thunder’

I AM YOGA Luleå manduka I AM YOGA Luleå manduka

 

Fler färger finns i Studion. Välkommen in!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.