Yoganoviser?

Vi får ofta förfrågningar från människor som är intresserade och nyfikna på yoga. Många är också osäkra och lite ängsliga för att inte kunna. För att det ska vara för svårt och för jobbigt. Vi försöker förmedla tanken med en yogaträning till alla och förklarar att det aldrig är en fråga om prestation eller kamp. Det som är viktigt är intentionen och den personliga utvecklingen

Och därför finns det få saker som ger mer glädje än när man inser att budskapet hittade hem! Här kan ni ta del av- och följa en nybliven yogini som redan har kunnat se fördelarna med en yogaträning. Kika in på ’Yoganovis’ och läs om hur man kommer i gång med yoga.

Just do!

stina I AM YOGA LULEÅ

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.