Vårterminen på I AM YOGA Luleå

Nu är helgerna över och förhoppningsvis har många av oss fått välbehövlig vila. Kanske är det skönt att komma tillbaka till rutinerna.
På onsdag 8/1 drar det ordinarie schemat i gång på I AM YOGA och det finns redan upplagt som PDF under ’Schema/Boka-fliken’

Vi har en del nytt i studions lilla butiksdel. Något som kan vara till hjälp för många av oss är våra söta ’neti’s,’ Nässköljningskannor. Toppenbra när det är kallt och mörkt och förkylningar, luftrör- och bihåleinflammationer grasserar.

Att skölja näsan är enkelt, uppfriskande och skönt och ger många fördelar. Slem, damm och allergiframkallande partiklar blir utsköljda. Det har använts länge som metod att hålla infektioner och allergier i schack och rekommenderas av läkare och apotek. Redan i början på 1900-talet kunde man köpa näskannor på apotek i Sverige! Den avspännande verkan som nässköljning har på hela området kan till och med avhjälpa migrän och spänningshuvudvärk och eftersom sköljningen gör slemhinnorna mer basiska blir området också mindre tillgängligt för virus som föredrar ett lägre Ph.
Hjälper mot svullna slemhinnor och motverkar nästäppa, t.ex. vid graviditet eller förkylning.

Vill du ha en fin netikanna kan du hitta sådana på I AM YOGA i Luleå.

IMG_1103

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.