Ledd Primary på I AM YOGA

Påskschemat gäller alltså under påsklovsveckan och vi valde att låta Nybörjar/Fortsättningskursen utebli för att undvika att någon missar ett tillfälle.

På måndag börjar meditationskursen vilket känns lite spännande. Det finns fortfarande några platser kvar om någon känner för att hoppa på i sista stund..

På tisdag sätter vi i stället in en traditionell ’Ledd Primary’ vilket brukar vara roligt att göra någon gång om sänder. En ledd primary är intensivt och kul. Alla kan vara med även om man inte vanligtvis gör lika långt i serien. Det kan vara intressant att prova lite nytt och se vad som kommer så småningom. Att se ashtangayogans första serie i sin helhet brukar inspirera. Vi kommer gå igenom den traditionellt med korrekt vinyasa rakt igenom.
Alla är varmt välkomna men vi har inte obegränsat med plats och det är ganska många anmälda just nu.

Yinyogan och fortsättningskursen är alltså inställd på skärtorsdag men vi har ändå en klass. En Ledd/Mysore för att det ska passa för så många som möjligt.

Så klasser varje dag hela påsken men lite annorlunda än vanligt. Hoppas ni vill ta tillfället att yoga även om det är lediga dagar. Bra tillfälle tycker förstås vi…..

påskschema

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.