I AM YOGA på Utbildning

Mellan den 14:e och 20:e maj kommer studion ha ett uppehåll i undervisningen. Vi åker till Helsingfors för att återigen träffa Eddie Stern och få både inspiration och nya kunskaper för att dela med oss av när vi kommer hem igen.

Det är med viss vånda jag lämnar studion så för att försäkra mig om att alla ändå försöker hålla sin träning i gång har jag bett två av mina elever att hålla fyra tider öppna för egen träning. Och dom har varit så rara att dom accepterat, vilket känns väldigt bra. Jag vill ju inte komma hem och upptäcka att alla I AM YOG’isar har gått över till att börja träna Cross-Fit eller långdistanslöpning…..

Så här kommer schemat se ut:

schema helsinki

Så boka in onsdag 21/5 nu!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.