Sugrör i Glas på I AM YOGA

The eco-stylish way att dricka!

Ett eko-medvetet sätt för dig som dessutom vill försöka undvika giftiga plaster i dina livsmedel.

plast reagerar när den kommer i kontakt med mat. Speciellt med varm mat. Ämnena plasten släpper ifrån sig är bland annat phtalater och Bisfenol A (BPA.) Ju mer plasten används ju mer kemikalier släpper den i från sig.

Sugrören är handgjorda i borosilikatglas. Borosilikatglas är glas som tål temperaturskillnader och har goda hygienegenskaper. Sugröret är återanvändbart, miljövänligt, livsmedelssäkert och utformat för att hålla en livstid. Det tar inte åt sig eller ger ifrån sig smaker och är resistent mot bakterier som har svårt för att fästa på ytor av borosilikatglas.

Ett glassugrör ersätter tusentals plastsugrör. Plastsugrör ligger på top tio-listan över plastprodukter som smutsar ner vår miljö. Ett enkelt sätt att göra en liten skillnad och dessutom slippa de onyttiga plasterna.

Tillverkaren erbjuder livstidsgaranti, så går ditt sugrör sönder får du ett nytt. (Förutsatt att du inte medvetet har försökt ha sönder sugröret. Då gäller inte tillverkarens garanti.) Sugrören är tåliga, men inte okrossbara. Vi rekommenderar att man gör rent dem med en rengöringsborste som finns som tillbehör men rören går givetvis att köra i diskmaskin.

Du kan även skaffa ett litet fodral i miljövänlig hampa så du kan ta med ditt sugrör i väskan.glassdharma

Glass-Dharma-SE-4-pack-with-Straw-studio-LR

 

Sugrör kort med fodral: 155:-
Sugrör långt med fodral: 165:-
Borste: 40:-

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.