Chiaolja på I AM YOGA

Ekologiskt Chiaolja 250 ml

Chiaolja är den källa som innehåller mest Omega-3 i världen. Innehåller 63% av Omega-3 fettsyror.Ett fantastiskt näringstillskott för barn, gravida kvinnor, vuxna och seniorer som kombinerar de kraftfulla fördelarna med omega-3 med en källa till högkvalitativa antioxidanter. Den högsta halten av Omega 3, åtta gånger mer än lax och större än någon fisk, alger, växter och frön. Den innehåller också en hög halt av dom viktiga fettsyrorna Omega 6 och 9.

Chiaolja kan konsumeras som ett kosttillskott, i maten och som hudvård.

Chiaolja är särskilt fördelaktigt för torr, obalanserad och känslig hud och den kan användas i ansiktet och på kroppen. Chia är en kraftfull källa till Alpha liponsyra som är en kraftfull antioxidant som hjälper till att minimera fina linjer, rynkor och förstorade porer och samtidigt uppmuntra hälsosamma cellfunktioner.

chia_oil

Missa inte att chiaolja är känslig för ljusexponering, oxidering och överhettning och du bör alltså förvara den mörkt och svalt.

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.