1000 ‘Gillar’ I AM YOGA Luleå

Och just nu till och med +1000! Så roligt! Vi firar med en tävling. Du tävlar om flera olika fina priser under augusti och den första vinsten är en ProLite-matta från Manduka. Färgen heter ‘Lure’ och det är, som ni kanske vet, livstids garanti på Manduka’s Pro-mattor och värdet är hos oss (som aldrig tar överpriser) 660:-

Gå i på vår Facebook-sida‘Gilla’ om du inte redan gjort det. Dela vårt tävlingsinlägg (du ser hur det ser ut här nedanför) och skriv något fint om I AM YOGA. Vi väljer vinnare 19/8 och annonserar där efter nästa deltävling med nytt pris. Så GÅ IN OCH TÄVLA NU! 🙂

OBS! Om du inte kan hämta mattan själv så skickar vi gärna men vinnaren står för frakten!

1000 gillar

 

Så här ser vårt tävlingsinlägg ut. Lycka till!

tävling Lure fb

Kommentera