1000 ’Gillar’ I AM YOGA Luleå

Och just nu till och med +1000! Så roligt! Vi firar med en tävling. Du tävlar om flera olika fina priser under augusti och den första vinsten är en ProLite-matta från Manduka. Färgen heter ’Lure’ och det är, som ni kanske vet, livstids garanti på Manduka’s Pro-mattor och värdet är hos oss (som aldrig tar överpriser) 660:-

Gå i på vår Facebook-sida’Gilla’ om du inte redan gjort det. Dela vårt tävlingsinlägg (du ser hur det ser ut här nedanför) och skriv något fint om I AM YOGA. Vi väljer vinnare 19/8 och annonserar där efter nästa deltävling med nytt pris. Så GÅ IN OCH TÄVLA NU! 🙂

OBS! Om du inte kan hämta mattan själv så skickar vi gärna men vinnaren står för frakten!

1000 gillar

 

Så här ser vårt tävlingsinlägg ut. Lycka till!

tävling Lure fb

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.