Schema 9/12-4/1

Schemat för december kommer se lite annorlunda ut än vad det gjort under hösten. Undertecknad behöver få lite tid för egen träning och åker för att yoga med Petri i Bankok. Vi hoppas att det genererar tillräckligt med inspiration för att räcka hela vägen hem till I AM YOGA’s studio.

Lyckligtvis har vi en ’första femma’ som har täckt upp på ett fantastiskt sätt. Som ni ser finns det möjlighet att praktisera nästan varje dag. Passa på att hålla undan julstress och ta tillfället att komma på klass med väldigt duktiga yogis. Se till att visa er från ’bästa sidan’ så kanske vi får chansen att ha dom hos oss fler gånger!!

På juldagen 25/12 har I AM YOGA lånat ut studion till Hanna Blomkqvist som  kommer hålla en förmiddagsworkshop med en skön blandning av vinyasayoga och djupt avslappnande yinyoga.

Så här skriver hon om juldagsyogan: ’Dagen efter allt julstök så kan det vara skönt att hitta balansen i en workshop med Juldagsyoga. Det bjuds på en härlig mix av värmande yang rörelser för att avsluta med en längre session yin. Kombinationen av att flöda genom rörelser med hjälp av andning i Vinyasa yoga, för att sedan komma in i total avslappning med hjälp av kuddar och bolster i en avslutande restorative del ger det bästa av två världar.’

Priset är 250:- men för er som har kort hos oss är investeringen endast blygsamma 150:- MISSA INTE! Boka plats direkt med Hanna

hanna_blomqvist84@hotmail.com

Schema jul -14

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.