Nybörjarkurser

Vi har i dagsläget inte ytterligare nybörjarkurser i Ashtangayoga inplanerade efter den kurs som startar 12/3-15. Vi kommer fortfarande ta emot nya elever men under vårterminen kommer vi jobba genom att ta in nybörjare en och en på ordinarie klasser. Vi känner att detta är ett mer individanpassat sätt att introducera nya elever och känner att nybörjarkurserna börjar kännas ansträngda och ’hypade’.

Jag vill undervisa yoga på ett sätt som är mer personligt och individanpassat och även om kurserna är ett bra sätt att nå ut till många känner jag mig begränsad i min förmåga att nå fram till varje person. Om du är intresserad av att komma på klasser är du varmt välkommen och vi kommer med stor sannolikhet lägga in en introduktionshelg under våren.

Helena/I AM YOGA

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.