Vecka 22

Vecka 22 håller studion inga ordinarie klasser p.g.a utbildning. Däremot finns möjlighet för egen träning. Passa på att utveckla den egna träningen och få och ge sällskap. Under tiderna på schemat kommer någon alltså att praktisera i studion och hoppas på fler likasinnade 🙂

Tillfälligt schema maj

Studion håller stängt p.g.a  utbildning och förhoppningsvis kan vi bjuda på mer inspiration efter hemskomst. Chuck Miller är en av de mer seniora ashtangayoga lärarna och har tillsammans med tidigare partnern Maty Eztraty, de senaste 30 åren gjort mycket för att dela den konst och vetenskap som kallas yoga i västvärlden. Båda har lämnat avtryck i den undervisning som tar plats på I AM YOGA och förhoppningsvis ännu mer så efter en intensiv v 22.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.