RAW BANANA NUT BREAD

Det här är receptet på det bananbröd som jag hade i studion vid ett av tillfällena för den nybörjarkurs som går just nu. Jag hittade det på Pintrest, en guldgruva full av inspiration . Sidan har sökert fler roliga recept.

Jag omvandlar ’cups’ till lite mindre än 2,5 dl och jag använder havregryn inte mathavre. Lycka till 🙂

2 cups raw almonds
1 1/4 cup raw walnuts, divided
1/2 cup oat groats
3/4 tsp ground cinnamon
Pinch of fine sea salt
4-6 medjool dates
2 medium bananas, very ripe

In a food processor fitted with the S blade, blend the almonds, 1 cup of the walnut pieces, oat groats, cinnamon and salt into a fine meal; about 1-2 minutes. Add the dates and bananas; blend until the mixture forms a dough. Remove the S blade from the mixing bowl and mix in the remaining 1/4 cup of walnut pieces with a wooden spoon. Press dough into a loaf pan (or any size pan, really) then cover with plastic and freeze until ready to eat.

Yield: 8 2″ cubes

http://www.ohladycakes.com/2012/05/raw-banana-nut-bread.html

Raw banana nut bread

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.