Barnmeditation

Sex veckors meditation och mindfulness för barn avslutades i veckan. Vilket otroligt privilegium att få träffa och praktisera med de här unika och inspirerande individerna. Många erfarenheter rikare och tacksam över att få ha jobbat i ett så tillåtande sällskap. Det här kan vara det bästa jag har gjort på länge. Jag hoppas verkligen att det blir fler omgångar.

Vid sista tillfället designade deltagarna en mandala av vita stenar och snäckor. Raskt och fokuserat och utan att tveka. Det tog emot att plocka i hop den så klassen efter yogade runt omkring och fick därmed också tillfälle att uppskatta hur fin den var. Det är många saker som jag kan tänka mig att applicera på ordinarie klasser där deltagarna vanligtvis är något äldre. Såpbubblorna till exempel, dom tyckte alla om! 🙂
Namasté
IMG_3924

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.