Vart vill du vara?

Att vara i en position där man har möjlighet att ge måste vara en av de bästa platserna möjligtvis. Det betyder inte att man inte ska vara tacksam när man får och det betyder inte att man på något sätt står ’över’ någon annan. Detta försöker jag aktivt lära mina barn.
I går höll vi en klass där vi ville samla i hop pengar som vi kunde överlämna till UNHCR och den här klassen avslutades med en Tonglen-meditation. En mycket fin meditation som passar utmärkt för barn. Ett tips.

Den här typen av verksamhet är inte bara välgörande på det sättet att I AM YOGA som företag får möjlighet att skänka en summa till en hjälpande organisation. Det är välgörande på det sättet att det ger alla möjlighet att ’ge’

Så- så här på årets sista timmar vill vi innerligt tacka er som kom i går och delade med er av allt ni har. Er tid, er närvaro, er uppmärksamhet och era medel. Stanna gärna upp och känn att det känns bra i hjärtat. Spara den känslan.

Vi fick i hop en summa som vi dubblade och kunde därmed skicka Skolpaket, varma filtar, nötkräm, rent vatten, myggnät och tält till de som befinner sig på flykt i vår gemensamma värld.

Med denna glädjande nyhet så vill vi också passa på att tacka för det gångna året. Det har varit en fantastisk hösttermin med så många vackra själar på plats i studion. Ett riktigt Gott Nytt År önskar vi er alla och på återseende 2016.

Låt det finnas frid i rymden,
frid i himlen och frid på jorden.
Låt alla vatten känna frid och låt alla örter och växter känna frid.
Låt alla träd och skogar känna frid.
Låt alla krafter i universum känna frid.
Låt frid finnas i det eviga och oföränderliga.
Låt alla känna frid.
Frid, bara frid.
Och låt den friden komma till  mig

OM Shanti shanti shanti

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.