V.7/8 21-25/2

Som ni kanske har sett så räcker den första delen av vårterminens schema fram till den 20/2. Där efter ta vi under några dagar ett uppehåll p.g.a utbildning men vill gärna stödja rutinen och erbjuder därför möjlighet till egen träning efter schema.

Så, söndag 21/2 t.o.m torsdag 25/2 utgår ordinarie klasser på schemat med undantag för tisdag 23:e då nybörjarkurs samt Yin/Restorative går som vanligt. Tisdagen bjuder även på möjlighet till morgonträning som kanske kan vara ett välkommet alternativ för några. I vilket fall välkomnar vi sällskapet.

Redan söndag 13/3 utgår ytterligare en söndagsklass p.g.a utbildning men vi hoppas på överseende och kommer lägga in en pranayamafördjupning som kompensation under våren.

Sportlovsveckan kör vi intensiv Ashtanga kombinerad med stilla meditation och hoppas på att med den här veckan ta igen den missade och på att få se både nya och mer erfarna yogisar tillsammans. Ledd Primary på torsdag 3/2!
Vi hjälper varandra framåt. Jag vill med det även passa på att tacka er som med den erfarenhet ni har byggt upp, på ett så underbart sätt stöttar och motiverar de som kommer som nybörjare med er närvaro, energi och andning. I bland på bekostnad av egna assisteringar och stöd. Det är detta som leder nya själar in på yogans väg så mycket mer än någonting annat.

Namasté

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.