Juni

Snart är vårterminen slut. En lång vårtermin har det varit. Ända från början på januari till början på juni. Bra jobbat yogis! Nu är det dags att njuta av sol och ljusa nätter.

mid

Under sommaren kommer vi fortsätta hålla klasser som vanligt men med lite mer utrymme för sommar. Under vissa veckor kommer klasser utgå, framför allt på grund av utbildningar och kurser. Första och andra veckan i juni har vi klasser som vanligt men i mitten på juni har vi workshop med Petri och veckan efter håller vi inga klasser utan uppmuntrar istället alla att passa på att besöka Petri’s retreat i Melderstein. Läs gärna mer på Petri’s hemsida eller hör av er till mig för mer information och möjlighet till samåkning.

Under sommaren kommer vi även göra om lite i studion för att i högre grad göra plats för Ayurvedan på I AM YOGA. Förhoppningsvis kommer byggstöket inte störa allt för mycket och vi tror att det kommer förhöja möjligheten till personlig utveckling/självinsikt, som ju alltid är huvudmålet för I AM YOGA’s verksamhet. Vi kommer även hålla ett par Ayurveda/yoga-intensiver under sommaren. Datumen är ännu inte satta men kommer inom kort.

Här kommer schemat för juni- och början på juli. Som ni ser kommer vi ha en ny klass på lördagar och det är med en  gästande lärare, Erik.  Läs gärna här.

Vi kommer lägga upp resten av sommarens schema under kommande veckor och räknar att sommarschemat räcker t.o.m onsdag 31/8.

Sommar -16 01Sommar -16 02

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.