Juli/Augusti

Under slutet på juli och under augustis första veckor kommer schemat bli glesare. Ayurvedautbildning och Assisteringskurs med Guy Donahaye står på programmet och kommer förhoppningsvis vara en investering som ger högre kvalité på det som I AM YOGA vill kunna förmedla.

Ayurvediska behandlingar och andra kroppsbehandlingar kommer förhoppningsvis finnas som en del av vårt utbud under hösten och vi söker även kroppsterapeuter som vill jobba hos oss men under förutsättningar där tjänster kan linjeras med den grundverksamhet som I AM YOGA står för.

Och till sist, det känns roligt att vi fick väldigt positiv respons på meditationskursen som drog i gång i veckan och blev i princip fullbokad trots semestertider. Jag blev lite överraskad av alla anmälningar som kom in på slutet. Tänk att man aldrig lär sig 🙂

Keep calm and breath on….

Shanti

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.