Liten Uppdatering

I kväll 17:10 har vi en extra klass istället för den som blev inställd pga av renoveringen av avloppsstammen i fastigheten där studion är belägen. Även i morgon 17:10 kör jag sista klassen av Basic Yoga & Meditation som också fick hoppa över en vecka av samma orsak. Men sen så är det uppehåll för ayurvedautbildning och veckan efter det förbereder vi för Petri’s WS. Sommarschemat kommer dra i gång efter midsommar och kommer snart upp på hemsidan.

Jag vet att det finns några som som gärna skulle komma skulle på Petri’s helgkurs men som är osäkra och helst vill ha lärarledda klasser. Vi kan sätta in ledda klasser utöver Mysoreklasserna på lö/sö men då behöver vi en tillräckligt stor grupp som deltar på den ledda delen. Kontakta mig så kan jag se om det går att arrangera något, ok? 🙂

Varmt Välkomna