Email

info@iamyogalulea.com

massage

En närande och vårdande flödesmassage med ett överflöd av varma oljor, utvalda för din kroppskonstitution. Basoljan är vanligtvis mognad sesamolja där sesamoljan upphettas till dryga 100 grader för att sedan få svalna till lagom temperatur. En process som gör oljan mer lättupptaglig för huden. En eterisk olja tillsätts sedan utifrån konstitution

Huden är kroppens största organ och oljan tillsammans med massagen balanserar nerv- och lymfsystemet, smörjer och mjukar upp leder. Abhyanga ökar cirkulationen ffa i nervändar och är oerhört lugnande och avstressande och passar utmärkt för dig som lider av stresstillstånd. Oxytocinpåslaget som massagen framkallar ger ny kraft, bättre humör och bättre sömn.

Abhyangan anses ofta vara den viktigaste men också den mest behagliga av alla ayurvediska behandlingar. Behandlingen inleds med en sittande massage av huvud/ansikte/nacke och axlar för att sedan gå vidare i liggande ställning med först baksidan och sen framsidan av kroppen.Ett antal olika moment gås mjukt igenom och ett antal marmapunkter stimuleras för att öka lymfflöde och lugna nervsystemet. Du kan med fördel undvika att tvätta bort oljorna efter behandlingen. Ta gärna med något att ha på huvudet efteråt för att hålla huvudet varmt. Stressreducerande behandling som stärker lymfflöde och nervsystem.Behandlingen vinner på att läggas som tre st i en tätare följd.
Ca 60 minuter vilket inkluderar konsultation samt vila & thé.
PRIS: 600:-
Boka i formuläret nedan och vänta på återkoppling. Du kan efter bekräftad bokning gärna fylla i formuläret för Kundregistrering som du hittar i sidomenyn.