Email

info@iamyogalulea.com

Basti Damm

Basti eller ’damm’ kan sättas på olika platser på kroppen och kan därmed lindra olika tillstånd. Vanliga ställen att placera dammarna är på binjurar, sköldkörtel, mage, hjärta och leder.

Behandlingen går till som så att en krans gjord av kikärtsmjöl och vatten, särskilt för dig och ditt behandlingsområde, placeras på den plats dit effekten ska riktas. Kransen fylls av en blandning av varma oljor och örter, också blandade speciellt för din individuella konstitution och dina besvär. Oljan hålls kontinuerligt på en temperatur på ca 40 grader för att imitera ett febertillstånd på just denna plats vilket triggar kroppens egna immunförsvar. Oljorna och örterna är även dessa välgörande och hudens kapacitet att absorbera överträffar ofta vår matspjälkning vilket betyder att örterna kan ta genvägen förbi magens spjälkning som pga av dagens generella livsstil ofta är undermålig. Något att tänka på när man väljer hudlotioner och andra hygienprodukter.

Behandlingarna riktas mot många besvär och sjukdomstillstånd i kroppen så som stress, utbrändhet, oro och ångest, hormonella besvär och skador och smärtor i leder och muskler.

Behandlingen vinner på att läggas som tre st i en tätare följd.

Ca 60-75 minuter vilket inkluderar konsultation samt vila & thé.
PRIS: 600:-
Boka i formuläret nedan och vänta på återkoppling. Du kan efter bekräftad bokning gärna fylla i formuläret för Kundregistrering som du hittar i sidomenyn.