Email

info@iamyogalulea.com

Marma

Marmabehandling (Marma Chikitsa):

Marmapunkter, en knutpunkt av muskler, vener/artärer, ligament, leder och ben stimuleras mjukt och subtilt med lätt beröring och olja för att påverka afferenta nervändar som genom impulser ger en depolarisering av nervceller. Marmabehandling stimulerar det centrala nervsystemet och balanserar energiflödet i kroppen.

Det finns minst 2000 punkter varav 107 används inom marmaterapi och punkterna sammanbinds av kanaler. Det betyder att punkten som stimuleras skickar en nervimpuls någon annanstans i kroppen.

Marmabehandling är en kraftfull men mjuk och tillgänglig behandling som passar för de flesta och fungerar ofta bra även vid smärttillstånd. Dock inte vid akut sjukdom eller akuta inflammationer/infektioner.

Barn över tio år kan ta marma men med sesamolja såväl som gravida efter v. 16.

Du som tar en marmabehandling får vanligtvis en olja utvald för ditt precisa och efter förutsättningarna aktuella behov just vid behandlingstillfället. Oljorna är högkvalitativa och du får ta överbliven olja med dig hem. Ta gärna med en liten burk eller flaska. Resterna av oljan används med fördel runt handled eller armbågsled mellan och efter behandling så länge som den räcker.

Marmabehandlingar tas gärna i set om tre för störst effektivitet. En behandling var tionde dag rekommenderas.

Ca 60-75 minuter vilket inkluderar konsultation samt vila & thé.
PRIS: 600:-
Boka i formuläret nedan och vänta på återkoppling. Du kan efter bekräftad bokning gärna fylla i formuläret för Kundregistrering som du hittar i sidomenyn.