Företag

yoga-for-foretag

Yoga för arbetsgrupper kan vara ett trevligt och utvecklande sätt att bygga en gruppkänsla och ett effektivt sätt för arbetsgivare att erbjuda anställda en möjlighet till avstressning.

Yoga fungerar utmärkt som stresshantering och yogans fysiska positioner bygger styrka och kan rehabilitera redan ömma punkter i kroppen, så som ländryggar, axlar och nackar. Regelbunden yogaträning stärker mätbart vår förmåga till att hantera stress.

Yogans metoder innefattar medveten närvaro i form av meditation och andningsövning. Du övar fokus och koncentration som resulterar i en hälsosam och produktiv arbetsmiljö.

Ni kan som arbetsgrupp boka in en enkel yogaklass, eller en halvdag där ni får en genomgång av Ashtangayogans metod, grunder och teknik. Det kan också finnas möjlighet till att träna yoga regelbundet under en termin.

Att lägga in en omgång med yoga/meditation och medveten andning under en konferens eller en presentation av yogans metod och praktik under en friskvårdsdag brukar också vara mycket konstruktivt

Priser och bokning på förfrågan.

helena@iamyogalulea.com

http://www.di.se/artiklar/2014/10/30/andas-djupt–bli-framgangsrik/