Email

info@iamyogalulea.com

Fyll i kontaktformuläret lite längre ner på sidan så återkommer vi i mån av tid/möjlighet

Du kan också maila:  info@iamyogalulea.com

Om du inte får svar eller bekräftelse som du väntar på, hör av dig igen. Det är lätt hänt att ett mail faller bort varför vi friskriver oss från ansvar. Vi förbehåller oss även rätten att neka någon plats på en kurs/klass utan motivering.

I AM YOGA ligger mycket centralt i Luleå med nära till både busshållplatser och parkeringsplatser. Här nedanför hittar du lite mer information:

Postadress: I AM YOGA
Skeppsbrogatan 48
972 31 LULEÅ

LLT’s busslinjer 3, 4 och 5 stannar på de närmaste hållplatserna ’Shopping’ och ’Rättscentrum’ Här finns en karta där du hittar I AM YOGA samt de närmaste busshållplatserna med LLT och vart I AM YOGA ligger i förhållande till Luleå Centralstation.

Parkeringsplatser finns närmast på Hermelinsgatan och Skeppsbrogatan bredvid polishuset samt i Shoppings parkeringshus. Lite längre bort finns Kulturens Hus parkeringshus samt platser längs med  Magasinsgatan och Kungsgatan.

Om du behöver någonstans att bo i Luleå under en kurs på I AM YOGA så finns Citysleep på samma gata som I AM YOGA. På skeppsbrogatan 18 hittar du Citysleep med rum från 450:-/natt. Boka gärna i tid på Citysleep eftersom det är populärt. Vill du bo riktigt billigt finns Kronans Vandrarhem men då ligger det en liten bit i från stan. Ett annat centralt beläget vandrarhem är Luleå Vandrarhem.