~ P T ~ E N S K I L D / G R U P P

Det går bra att boka in en grupp såväl som helt privata klasser.

Personlig träning med premiumnivå på den personliga uppmärksamheten och de individuella instruktionerna. I en smakfull och estetisk miljö med inspirerande atmosfär utformad för att förmedla en ofiltrerad upplevelse.

Undervisning baserad på elevens specifika önskemål och behov med väl avstämda assisteringar. Observant och intuitivt. Inkännande och med en förmåga att inspirera och bygga självförtroende oavsett ålder och erfarenhet. Med blick för precis linjering och detaljer erbjuds assisteringar som är välgörande för din individuella konstitution. Med insikt om när du bör uppmuntras att jobba hårdare och kunskap om när du bör hållas tillbaka och har fått nog.

Det går inte att jämföra en vanlig gruppträning med en personlig session. En personlig session är en väl värd investering som ger märkbara resultat på ett effektivt sätt.

Oavsett om du är ny inför konceptet eller om du har en avancerad träning så kommer yoga att förhöja din kapacitet. Vi vänder oss till värdemedvetna kunder som önskar hög och individuell kvalitetsnivå samt optimal utveckling.

Spendera personlig kvalitétstid med en lärare som undervisar efter dina förutsättningar.
Investera i dig själv-Destination ökad kapacitet.

 

~The heart of the teaching is that only through willing, honest selfobservation without any judgment or fight can we awaken conscience~