Email

info@iamyogalulea.com

Klädvalet för dina yogapass är otroligt viktigt då rätt kläder kommer hjälpa dig prestera bättre. Av uppenbara anledningar behöver yogakläder vara bekväma och sitta skönt även när man böjer kroppen och svetten rinner.

 

Därför föredrar många att använda tighta yogakläder i material som är mjukt, har bra ventilation och som torkar snabbt. Detta gäller framför allt för byxorna eller tightsen man använder.

 

Föranledda av detta gav vi oss ut på en jakt efter riktigt bra yogatights och hittade Relode – ett ganska nytt varumärke som specialiserar sig på kvalitativa yogakläder för både damer och herrar.

 

Utav Relodes stora sortiment med tights hittade vi tre kollektioner med riktigt bra yogakläder som du kan läsa mer om i denna guide.

(C)implicity

(C)implicty var en av Relodes tidigaste kollektion som utvecklades från företagets första kollektion: Classic Seamless. Kläderna i denna kollektion är seamless – sömlösa på svenska – vilket maximerar komforten oavsett vad du tränar. Plaggen och också designade till att anpassa sig efter dina rörelser vilket underlättar alla dina yogapass.

 

Man har också valt att ta fram denna kollektion i varma och diskreta färger som passar de flesta. Och om du behöver både tights och topp kan du med fördel kombinera ett par (C)implicy tights med en matchande tight träningstopp.

Slipstream

Slipstream Classic är en färgglad kollektion med träningskläder för tjejer. Det är en av Relodes bästsäljande kollektioner med långa tights, shorts, snygga träningstoppar och en croppad hoodie.

 

Alla träningstights i Slipstream kollektionen har hög midja som ser till att de framhäver kroppen ordentligt och som också ser till att de sitter bekvämt även under intensiva träningspass.

 

I likhet med alla kläder från Relode är Slipstream träningstights seamless med utmärkt passform.

Trinity

Trinity är en spännande samling träningskläder i snygga enhetliga färger: turkos, svart och brun. Det som skiljer Trinity från de andra kollektionerna är att det var Relodes första kläder med ribbat tyg. Det rubbade tyget gör dels kläderna mer bekväma men skapar också ett unikt utseende som kommer få dig att sticka ut under yogaklasserna.

 

Söker du yogatights eller en ny topp till yogan så är Trinity ett utmärkt val. Topparna är unikt designade med en snygg urringning som vi inte har sett bland andra träningskläder i samma kategori.

Sammanfattning

Vi är väldigt glada över att ha hittat Relode och ser fram emot många långa, svettiga yogapass i deras kläder. Tänk också på att de kläder vi listat ovan bara är en bråkdel av hela sortimentet, så vi uppmanar dig till att besöka deras hemsida och ta en titt på allt de erbjuder.

 

Har du testat Relodes kläder? Eller har du ett annat varumärke som du föredrar? Hör gärna av dig och berätta det för oss!

Recommended Articles

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *